Sisäantenniverkon ja Virven huomioiminen kohteiden sähkösuunnittelussa

Uuden pelastuslain 109§ voimaantulon myötä sisäpeitto on taattava suuremmissa kiinteistöissä, kuten kauppakeskuksissa, tunneleissa, palvelutaloissa, kouluissa ja yleisötapahtumien tiloissa.

Suunnittelemme ja toteutamme Virve-/VIrve 2-verkot (viranomaisradioverkko) Erillisverkkojen ohjeiden ja Virve 2-vaatimusten mukaisesti.

Sisäantenniverkot, jossa vaaditaan Virve-verkon kuuluvuus, on mitattava, toteutettava ja rakennettava Erillisverkkojen ohjeiden ja Virve 2-verkkopalveluoperaattorin vaatimusten mukaisesti. 

Kohteen sähkösuunnittelun yhteydessä on syytä teettää tarvekartoitus Virve-verkon peittovaatimuksesta, joka hyväksytetään viranomisilla. Näin varmistetaan Virve-verkon kuuluvuus- ja hyväksyntävaatimukset sisäantenniverkon toteutuksessa.

Orbion tarjoaa sisäantenniverkon toteutukset avainvalmiina toteutuksina, sisältäen Virve-tarvekartoituksen, toteutussuunnittelun ja lopullisen toteutuksen.

Ylpeänä voimme mainita, että olemme olleet mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Virve-sisäantenniverkon esimerkiksi Kauppakeskus Triplaan, Länsimetroon, Lahden kehätien tunneleihin ja useisiin kouluihin, palvelutaloihin, sairaaloihin ja hotelleihin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous