Kuuluvuuden kartoitukset ja häiriömittaukset

Omien sisäantenniverkkotoimituksien ohella tarjoamme sisäantenniverkkojen laadunvarmistus- ja häiriömittauspalveluita (PIM-mittaukset) yhteistyökumppaneillemme.

Valvomme kiinteistönomistajan tai rakennuttajan puolesta, että sisäantenniverkkojen suoritusarvot, kytkennät, merkinnät ja loppudokumentaatio tehdään hyvien rakennustapojen, määräysten ja suositusten mukaisesti.

Sisäantenniverkkojen laatumittaukset ja valvonta

Mobiilipäätelaitteiden kuuluvuusongelmat rakennusten sisällä ovat yleisiä ja lisääntymässä. Nykyiset rakennukset ovat energiatehokkaita ja estävät lämmön karkaamisen, mutta valitettavasti myös matkapuhelimien verkkosignaalin.

Suurissa rakennuksissa, joissa on paljon mobiilipalvelujen käyttäjiä, tarvitaan mobiiliverkkojen lisäkapasiteettia rakennuksen sisälle. Kuuluvuus- ja kapasiteettipuutteet näkyvät ongelmina puheluissa, tai alhaisina mobiiliverkkojen datanopeuksina.

Puutteet liittyvät kaikkien teleoperaattoreiden (Telia, Elisa, DNA, VIRVE) verkkoihin ja kaikkiin verkkotyyppeihin (2G -5G, VIRVE). 

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme ovat mm. rakennusliikkeet, asunto- ja kiinteistöyhtiöt, sijoittajat, teleoperaattorit, laite- ja järjestelmätoimittajat, sähköyhtiöt,  viranomaiset ja muut julkishallinon toimijat ja yhteisöt.

Referenssejä

Teemme yli 100 kuuluvuusmittausta vuodessa. 

Kohteet ovat asuinkerrostaloja, senioritaloja, toimistotaloja, kauppakeskuksia, kouluja, pysäköintitiloja sekä erilaisia maanalaisia tiloja ympäri Suomea. 

Mittaukset ovat sisältäneet kaikkien teleoperaattoreiden (DNA, Elisa ja Telia) eri mobiiliverkkojen 2-5G sekä VIRVE -verkkojen kuuluvuuden mittaukset, raportoinnit ja kuuluvuuden parantamisen ratkaisusuositukset.