Kuuluvuuskartoitukset

 
Kaupallisten matkaviestinoperaattorien (DNA, Elisa, Telia) 2G-5G-verkot
 
Virve-verkko ja Virve 2 -palvelu (Elisa 4G-verkko)

Sisätilakuuluvuudet

 

Mobiilipäätelaitteiden kuuluvuusongelmat rakennusten sisällä ovat yleisiä ja lisääntymässä. Uudet rakennukset ovat energiatehokkaita ja estävät lämmön karkaamisen, mutta valitettavasti myös matkapuhelimien verkkosignaalin. Tästä syystä useat kaupungit edellyttävät kaupallisten operaattoreiden sisäkuuluvuusmittausten tekemisten ennen rakennuksen käyttöönottoa. Lisäksi viranomaisverkkojen (Virve, Virve 2) kuuluvuus pitää todentaa kiinteistöissä, joissa on tavanomaista suurempi henkilöturvallisuusriski, kuten suuret kokoontumis- ja liiketilat tai paloteknillisillä laitteistoilla varustetut kohteet.

 

 

Kuuluvuus- ja kapasiteettipuutteet näkyvät ongelmina puheluissa tai alhaisina mobiiliverkkojen datanopeuksina. Puutteet liittyvät kaikkien teleoperaattoreiden (DNA, Elisa, Telia, VIRVE) verkkoihin ja kaikkiin verkkotyyppeihin (2G-5G, VIRVE).

 

 

Teemme kaupallisten matkaviestinoperaattorien 2G-5G-verkkojen kuuluvuus- ja datanopeusmittauksia sekä Virve-verkon ja Virve 2 -palvelun (Elisan 4G-verkko) kuuluvuusmittauksia.

 

 

Vuonna 2023 teimme yli 250 kuuluvuusmittausta.

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme ovat mm. rakennusliikkeet, asunto- ja kiinteistöyhtiöt, sijoittajat, teleoperaattorit, laite- ja järjestelmätoimittajat, sähköyhtiöt, viranomaiset ja muut julkishallinnon toimijat ja yhteisöt.

Referenssejä

Teemme yli 200 kuuluvuusmittausta vuodessa. 

Kohteet ovat asuinkerrostaloja, senioritaloja, toimistotaloja, kauppakeskuksia, kouluja, pysäköintitiloja sekä erilaisia maanalaisia tiloja ympäri Suomea. 

Mittaukset ovat sisältäneet kaikkien teleoperaattoreiden (DNA, Elisa ja Telia) eri mobiiliverkkojen 2-5G sekä VIRVE -verkkojen kuuluvuusmittaukset, raportoinnit ja kuuluvuuden parantamisen ratkaisusuositukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous