Henkilöstöpalvelut

Vahvista omaa liiketoimintaasi vuokraamalla tai rekrytoimalla ICT-projektipäälliköitä ja tietoliikenneasiantuntijoita juuri silloin, kun tarvitset heitä. Orbion Consulting on monioperaattoriverkkojen pioneeri ja johtava Virve/2-5G sisäantenniverkkojen toteutuspalvelun toimittaja Suomessa. Tämän lisäksi tarjoamme yrityksenne käyttöön ICT projektipäälliköitä ja tietoliikenneasiantuntijoita määräaikaisiin ja vakituisiin työtehtäviin.

Käytännössä tarjoamamme asiantuntijat voivat työskennellä esimerkiksi langattomien ja langallisten verkkojen parissa tai osallistua esimerkiksi laitetilausten koordinointiin, kuituverkon suunnitteluun, antenniasennuksin ja dokumentointiin.

Olethan yhteydessä, niin katsotaan yhdessä, miten me voimme tukea teitä henkilöstöasioissa. Melanie Rinne, +358 50 543 5512, melanie.rinne@orbionconsulting.fi

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksen kautta yrityksenne saa joustavuutta resurssointiin. ICT- ja tietoliikennealalla toimitaan usein projektiluontoisesti, jolloin toimeksiannot kestävät muutamasta kuukaudesta pariin vuoteen. Kyseisissä tilanteissa henkilöstövuokraus tuo joustoa ja riskittömyyttä vaihteleviin henkilöstötarpeisiin.

Rekrytoinnin ulkoistaminen

Orbion Consulting on toiminut ICT- ja tietoliikennealalla noin kymmenen vuotta, jonka aikana verkostomme on laajentunut vahvaksi ja kattavaksi osaajaverkostoksi. Olemme ICT- ja tietoliikenneasiantuntijoita ja alan ymmärryksen lisäksi tiedämme mistä oikeat osaajat löytyvät haastavissakin hauissa. Tarjoamme yrityksellenne asiantuntevaa rekrytointia oikeiden ICT- ja tietoliikenneasiantuntijoiden löytämiseksi.

Valimotie 17-19,
00380 Helsinki

finland@orbionconsulting.fi

010 3190 730